Het grote voordeel van deze website is dat iedereen, waar ter wereld ook, een kijkje kan nemen in de geschiedenis van Escharen. We weten ook dat veel ‘buitendorpse’ mensen hier gebruik van maken. Zeker personen die van vroeger uit een binding hebben met Esteren. Ze zijn hier geboren, hebben hier gewoond of hun grootouders of andere familieleden komen hier vandaan. Dat deze mensen onze website waarderen blijkt uit de vele reacties die we regelmatig krijgen.
Onlangs ontvingen we zo van een kleindochter van Kobus Bulkens en Anna van Iersel, prachtige foto’s en bidprentjes. In het album van haar moeder, Christien van Riet- Bulkens, kwam Julia deze tegen. Ze heeft contact met ons opgenomen met als resultaat o.a. prachtige foto’s van molen. Wat zou het jammer zijn geweest als deze verloren waren gegaan.

Hierbij dus een oproep aan iedereen, kijk eens in je fotoalbum of in het album van je ouders of grootouders. Wij kunnen echt alles gebruiken, foto’s van personen, families, boerderijen of activiteiten. Ook bidprentjes of foto’s van schilderijen zijn van harte welkom. U hoeft de afbeeldingen niet af te staan met een goede foto ervan, dat kan al met uw telefoon, zijn we al blij.

U doet er niet alleen het EstersHeem maar dus ook vele anderen een groot plezier mee!