Esters Heem » Gastenboek

gastenboek


Een reactie plaatsen in ons Gastenboek stellen wij zeer op prijs! 

Reactie plaatsen

Reacties

Maria Bardoel-Koenen
5 maanden geleden

Tonnie en medewerkers,
Bedankt voor jullie artikel van/over de Boerderij 'De Wever.'👍🏻Zoveel informatie waarvan sommigen onder ons nooit van gehoord hadden.
Wij kijken regelmatig en genieten van jullie werk over de geschiedenis van 'Esteren' Veel succes wensen wij met jullie site! 🍀Groet Jan&Maria

Reageer
Ingrid van Boxtel
6 maanden geleden

Gisterochtend heb ik de site van Esters heem eens wat beter bekeken en heb wat artikelen gelezen. Wat een ontzettend mooie site, je voelt/leest ook het enthousiasme van de vrijwilligers die deze verhalen/site tot leven hebben gebracht. Op de een of andere manier ben ik toch geïnteresseerd in de geschiedenis van dit dorp, omdat mijn grootouders en mijn moeder hier gewoond hebben. Mijn oom Henk woont met zijn vriendin Christien nog steeds in het ouderlijk huis aan de Lage Heiweg.
Daarnaast hebben historie, verhalen, sages en familielijnen sowieso mijn interesse :).

Ik zou zeggen, ga door met het uitpluizen, uitschrijven, grasduinen en opduikelen van het gebied Escharen en omstreken. Veel plezier en succes samen gewenst met het vinden van nieuwe schatten!

Groetjes, Ingrid van Boxtel - nichtje van Henk van den Brand en zijn vriendin Christien, die zich beide inzetten als vrijwilliger voor Esters heem

Reageer
Wim en Riny van der Heyden
7 maanden geleden

Hallo, wat een mooie website. Wij woonden vroeger in Escharen. 1962/1967
We woonden aan de St. Machutusweg. Onze Wim is de oudste zoon van Piet van der Heyden. ( de kolenboer) Wij wonen nu in Uden en we genieten van alles wat met Escharen te maken heeft. We kennen er veel van terug. Ik hoop dat jullie je nog lang inzetten voor Escharen. Groetjes van Riny en Wim. uit Uden. Bij deze heel hartelijk dank.

Reageer
Jeanne van Gaal
7 maanden geleden

Wat een interessante inkijk in de geschiedenis van de eierbond. Gedetailleerd weergegeven. Iedere keer geniet ik van de geschiedschrijving door Estersheem. Complimenten voor jou Tonnie en voor alle andere vrijwilligers.

Reageer
Rob Schellekens
7 maanden geleden

Mooie site inderdaad, vandaag uitgevonden dat mijn zoon een voorouder heeft die burgemeester was! (M Poos)
groeten uit Vught

Reageer
Marcel Geurts
8 maanden geleden

Ook namens de fam Geurts uit Berghem de complimenten voor de mooie pagina geweid aan Nadje Geurts met zijn gezin. Anja, en andere betrokkenen fantastisch gedaan.

Reageer
Ton zwartjes
9 maanden geleden

leuk om al deze berichten te lezen.

ik zal nog eens na zoeken in foto's van mijn moeder, vroeger inwoner van Escharen Riek van der Aa, dochter van Grad van der Aa

Reageer
John Roefs
10 maanden geleden

Genoten van het eerste artikel t/m het laatste artikel, ik was ff terug in de tijd, KLASSE!

Reageer
Christa van Hooff Ruijs
10 maanden geleden

Namens de familie Ruijs: Betsie Geurts, kinderen en kleinkinderen willen we Anja Loeffen hartelijk bedanken voor de mooie pagina over Nadje Geurts. Mooi om terug te kijken!!!

Reageer
Marijke Poos
10 maanden geleden

Wat een prachtige website! Ik heb grote belangstelling voor Escharen, Grave en Gassel omdat hier mijn verre voorouders hebben gewoond.
En heel fijn dat ik via Tonnie bij Ine Poels-Poos kwam. Ik hoop binnenkort Escharen met eigen ogen te kunnen bewonderen.
Hartelijke groet uit Amsterdam

Reageer
Ine Poels -Poos
10 maanden geleden

Tonnie het was fijn om met je samen te werken over de fam .Poos.
En wat heb je nog veel uitgezocht waar we helemaal niets van wisten.
En wat leuk dat Marijke Poos uit Amsterdam nadat ze Estersheem had gekeken contact zocht .We hebben dezelfde verre voorouders.
En veel succes met jullie verdere speurwerk.

Reageer
Ria v Schipstal
10 maanden geleden

hoi, ik ben kleindochter v Nadje en dochter van Jan. erg leuk stukje over opa Nadje Geurts, ook leuke foto's, ik zie er ook neven en nichten in terug op wie ze lijken. zo ook ons pap op opa in zijn jongere jaren.
ook zijn 100 ste verjaardag was een happening in het dorp zoals je op de foto kunt zien. en zijn geheim, ik dacht elke dag een cognacje en op zondag 2!

Reageer
Ronald geurts
10 maanden geleden

Hoi ben de zoon van piet geurts kleinkind van nader geurts en een leuk verhaal om te lezen en foto's te zien van ons pap terwijl ik hem eigenlijk niet herkende, op de foto zou ik ome jan gekozen hebben als het er niet onder vermeld was dat ons pap de 1e was van links

Reageer
peter janssen
10 maanden geleden

hoi ik ben de jongste zoon van pieta janssen geurts
ontzettend mooi gedaan kei moi

Reageer
Willie Janssen
10 maanden geleden

krijg via via deze link onder mijn ogen,
een heel mooi stukske te lezen van mijn opa.
chappoo

Reageer
Anja
10 maanden geleden

Heel erg leuk om over nadje geurts te lezen de foto,s en de verhalen. Ik wist wel dat nadje twee keer getrouwd was geweest maar niet dat ze een stuk jonger waren. Dus in die tijd kon dat ook al. Nadje was mijn opa ik ben de dochter van piëta Janssen Geurts . Heel erg leuk, ga zo door

Reageer
Enrico Beuvink
11 maanden geleden

Mooi gemaakt over mijn opa Gerard Beuvink ( stukje van mijn oude website overgenomen, Niet erg hoor). Ga zo door.

Reageer
Ted van den hoogen
een jaar geleden

Is de hoogeweg in escharen, de basis van de familienaam
Van den hoogen? De ouders vsn mijn vader hebben daar aan de hoogeweg een boerderij gehad, waar nu de voetbalvereniging sv estria is.

Reageer
Hennie Willemse
een jaar geleden

Het is altijd weer leuk even te buurten bij het Esters Heem.Het dorp waar ik een kleine 40 jaar met veel plezier heb gewoond is toch maar gezegend met een aantal kanjers die de historie van Esteren levend en bereikbaar houdt.
Tonnie en alle anderen dank jullie wel voor de vele nostalgische momentjes

Groeten uit de Bourgogne.

Reageer
Wim van den Bogaard
2 jaar geleden

Tonnie alle lof wat jullie met Esters Heem nu al tot stand hebben gebracht.
Bewondering voor jullie moderne praktische frisse open benadering om dit te verwezenlijken. Jullie bouwen hiermee aan een brug van voorouders en ouderen naar de jeugd en komende generatie.
Jungle wijsheid:
"Leef in het heden, koester het verleden en kijk hoopvol naar de toekomst".

Reageer
GerrieSpanjers van der Ven
2 jaar geleden

Tonnie ik vind het geweldig wat je allemaal hier voor doet .ga zo door en ik hoop dat je dit nog lang vol zult houden

Reageer
Henk de Wit
2 jaar geleden

Mooi om eens op deze site te kijken, vanaf mijn geboorte tot ongeveer 3 jaar gewoond in de Maurik, bij mijn opa Hent Lamers, en later nog bij Wim Lamers een neef van mijn moeder, alweer bijna 60 jaar geleden...........

Reageer
Tiny Sommers
2 jaar geleden

Mooi verhaal en aanvullingen over Landgoed "De Russendaal" (zie gebouwen)
Steeds meer duidelijkheid over het ontstaan van dit zo bijzondere gebied, mocht iemand nog een foto of prent bezitten van het pannenhuis op landgoed "Russendaal" neem contact op met Estersheem.

Met dank,
oud bewoner de Maurik

Reageer
remy van Dongen
2 jaar geleden

nou eindelijk gevonden,vanuit Frankrijk zal ik de pagina bekijken.

Reageer
Ton Cruijsen
2 jaar geleden

Met veel interesse en genoegen heb ik het artikel over de boerderij De Hekkens gelezen. Het huis van mijn opa en oma. Dank je wel.

Reageer