Ansichtkaarten 'echt Escharen'.


 

Steun het EstersHeem door een mapje ansichtkaarten te kopen!

 

 

Esters Heem heeft twee ansichtkaarten ontworpen met als thema ‘echt Escharen’.

Gekozen is voor een ontwerp waarop zoveel mogelijk onderwerpen staan afgebeeld die betrekking hebben op ons dorp Escharen. Een gekleurde ansichtkaart van het heden en een zwart-wit uitgave met foto’s uit het verleden.

Op dit moment heeft Escharen geen ansichtkaart om zich te promoten. Het leek ons dus een mooie manier om dit hiermee mogelijk te maken. Daarbij past de versie met oude foto’s, natuurlijk helemaal bij de visie van onze werkgroep: koesteren van onze historie.

Een andere reden om te komen tot het verkopen van deze ansichtkaarten is dat we een manier zoeken die onze werkgroep wat meer financiële armslag geeft. We willen zoveel mogelijk onze kennis gratis met u delen maar onze activiteiten kosten nu eenmaal geld. Denk aan het onderhouden van deze website, het aanleggen van een archief en het organiseren van een lezing. We weten dat ons werk door u gewaardeerd wordt en we hopen dan ook dat u onze ansichtkaarten wilt kopen om ons ook financieel te steunen.

 

De kaarten worden aangeboden in een mapje van vier stuks: 2 ‘oude’ en 2 ‘nieuwe' ansichtkaarten, voor de prijs van €3,50.

Wilt u kaarten kopen dan kan dat door te bellen naar tel. 0486-421089 of door onderstaand formulier in te vullen. De kaarten worden dan door ons thuisbezorgd (Escharen, Grave, Gassel, Velp, Langenboom, Mill, Zeeland en Reek). Dit kan tegen contante betaling of na bevestiging dat het bedrag is overgemaakt op onze rekening: NL70 RABO 3285 6558 36 t.n.v. Stichting Esterse Minipers. Moeten de kaarten per post verstuurd worden dan komen er uiteraard portokosten bij.

Verder is het natuurlijk altijd mogelijk om een van onze werkgroepleden te benaderen voor het kopen van deze unieke kaarten!